tiistai 1. tammikuuta 2013

LOVE








Koska blogini on uusi, katsaus viime vuoteen tuntuisi hassulta. Mutta aloitetaan uusi vuosi postauksella viime vuoden rakkaimmasta  ostoksesta.Pitkään haaveilin kalliista merkkilaukusta.Vuosien aikana olen toki hankkinut kalliita laukkuja mutta aina pitänyt jonkinlaista rajaa hankinnoissani.Monta vuotta sitten seisoin Puerto Banuksen Louis Vuittonilla, ollesassani siellä lomalla ja melkein ostin sen kesän mallistosta laukun.Mutta silloin ajattelin, että sillä rahalla voi tehdä uuden lomamatkan ja niin jäi laukku ostamatta.Hyvä niin, sillä seuraava loma oli hurjan hauska ja nyt en sitä laukkua enään käyttäisi.
Ennen tämän laukun ostamista katselin netistä pitkään erilaisia laukkuja.Halusin mustan laukun ja koska juuri ennen tämän  ostoa löysin toisen ihanaisen mutta olalla kannettavan alennuksesta, en välttämättä tarvinut olkalaukkua.Yksi syy, joka vaikutti ostopäätöseen oli tietysti se, että halusin käydä ostamassa laukun suoraan merkin liikkeestä enkä tilata netistä.No kaikki Helsingin Louis Vuittonilla käyneet tietävät, että liike on ihana ja palvelu loistavaa.Myyjä esitteli minulle muutamia malleja, joita pyysin nähtäväkseni, mutta nähdessäni tämän kaunokaisen olin ihan myyty.Ja kertaakaan en ole katunut ostostani.Laukku on IHANA.Mustaa nahkaa hopeisilla yksityiskohdilla.Arjen luksusta.Eleettömän tyylikäs.Louis Vuitton Speedy 30 Epi Noir.My love.
Share:

16 kommenttia

  1. Kaunis, ei voi muuta sanoa. Ja kyllä, ottaisin itsekin tuon mielelläni. Mulla on Speedy 30 Damier Azur-kuosissa. Tarttui mukaan Berliinistä.

    VastaaPoista
  2. Mä oon sitä mieltä että Speedy on todellinen klassikko.Mietin ensin Speedy Damier Ebeneä mutta kun myyjä otti Epi Noirin esiin, olin ihan myyty :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Löysin sinun blogisi tänään.. Luin kaikki postauksesi. Ihanan realistisia ja arkeen liittyviä juttuja sekä unohtamatta noita ihania arjen luksusasioita. Ihana että tällaisille 40+ vuotiallekin suuntautuneita blogeja löytyy.. jään mielenkiinnoalla sinun uusia postauksia.
    Onnea ja iloa tulevaan vuoteen <3
    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maria ! Lämpimästi tervetuloa lukemaan blogiani,ihanaa jos tykkäsit <3 Lukijat ja blogiystävät tekevät tästä vielä hauskempaa.Luulen että meitä muodista kiinnostuneita 40 + naisia on tulevaisuudessa yhä enemmän ja kun tietotekniikkakin rupeaa meillä olemaan hallussa kuten nuoremmillakin niin oman blogini tyyliset blogit varmasti vielä lisääntyvät.Onhan meitä aikuisia bloggareita jo nyt enemmän kuin muutama vuosi sitten.
      Ihanaa Uutta Vuotta sinullekin !

      Poista
  4. Pakko todeta, että ensimmäistä kertaa näen LV:n laukun kuosissa, josta voisin minäkin pitää itselläni. En ole "perus" kuoseihin (en tiedä nimiä, en ole jaksanut keskittyä niiden opetteluun :D) koskaan ihastunut, mutta tämä kauniin eleettömän musta laukku on kuitenkin vallan hurmaava. Huh, toivottavasti en nyt sitten ihastu näihinkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että sinäkin pidät laukustani :) LV:llä on paljon kauniita laukkuja useissa eri kuoseissa,niitä vain näkee harvemmin.Yksi syy tämän valintaan oli että halusin laukun jota ei näe paljon mutta joka kuitenkin on tunnetulta brändilta ja varmasti laadukas.

      Poista
  5. Todella kaunis kuosi tuo Epi Noir. Laukkusi on kerrassaan upea! :)

    VastaaPoista
  6. Onpa siinä kaunis kuosi - voisin ottaa sen milloint tahansa itselleni! Speedy vain mallina ei ole itselleni käytännöllisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina.Speedyä saa myös olkahihnalla,jolloin siitä tulee monikäyttöisempi.Itse tykkään kantaa laukkua käsivarrella ja monet tote laukut ovat suosikkejani.Toki omistan myös olkalaukkuja,niillekkin on tarvetta.

      Poista
  7. Todella upea laukku! Olen miettinyt kauan Speedy 35 ostoa, mutta tämä pienempi koko voisi olla myös hyvä. Isommassa Speedyssä pohja joskus "roikkuu" (kuvissa ainakin), mutta tämä näyttää vankemmalta. Onko tässä sinun laukussa mitään pohjallista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna ! Laukussani ei ole sisäpuolella mitään pohjallista, mutta ulkopuolelta pohjasta löytyy kapea tukilista joka on samaa sileää nahkaa kuin kantohihnat.Epi on nahkaa ja siksi vähän tukevampi.

      Poista
  8. Täällähän tämä kuva olikin, jota uudemmassa postauksen kommentissa kyselin :)
    No tässä on tosiaan kuosi jota voisin itsellenikin harkita!! ei niin "huuda" sitä LV-merkkiä. Ja tietysti musta ON kaikkein monikäyttöisin ja uskoakseni pitkä-ikäisin. Saanko kysyä, mitä tämä laukku maksoi? Itse en ole kertaakaan uskaltautunut LV:n liikkeeseen, kun pelkään, että tulee tehtyä joku hätiköity ostos siellä ihanuuksien keskellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat eivät anna oikeutta tälle kaunottarelle, on luonnossa vielä ihanaisempi.Laitoin tohon aikaisempaan kommenttiin vinkin ,että kannattaa ennen liikkeeseen menoa katsella heidän nettisivujaan.Nettisivuilla näet kaikki mallit, kuosit ja koot.Itse katselin LV Ranskan sivuja ja siellä näkee myös hinnat.Tosin Suomen hinnat on sitten vähän kalliimpia.Oma laukkuni maksoi 850 € ja ostin sen vuosi sitten.Liikkeessä tosiaan voi ilman ennakko suunnitelmaa käydä hassusti ;)

      Poista
  9. Ihana blogi sinulla. :) itse omistan myös tämän laukun mustana, mutta pienempänä kokona. Oma laukkuni on vanhempaa, 90-luvun alkupuolen tuotantoa, jossa metalliosat ovat kullan värisiä. Laukku on kyllä ihana ja monikäyttöinen ja kestää hyvin suomen sääolosuhteet. Ainoa miinus on, että laukkuun tulee helposti ryppyjä, vaikka yrittää olla mahdolisimman varovainen... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meia :) Googlesta löysinkin kuvia tuosta vanhemmasta mallista. Kaunis sekin. Kuulin juuri ettei Speedyä enään valmisteta Epistä ollenkaan. Harmi.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig