perjantai 19. huhtikuuta 2013

Stripes with army green




Laiskan pukeutumisviikon pelastus on ollut tämä Mangon raitaneule. Riittävän lämmin sateisiin ja tuulisiin päiviin mutta edes himpun verran keväinen. Tänään sen kaveriksi pääsivät yhdet lemppari housuistani, jo vuosia sitten Stravidariuksesta ostetut kapeat army- vihreät gargot. Talvisin käytän näitä yleensä mustan neuleen kanssa mutta olen myös pukeutunut niihin sekä leo- että valkoisen paitapuseron kanssa. Housut sopivat yhdistettäväksi niin nahkatakkiin kuin bleiseriin ja jalkaan voi sujauttaa balleriinat, korkkarit kuin saapikkaat. Hyvä ostos siis. Army- vihreä onkin mustan lisäksi yksi lempiväreistäni ja yhdistelen sitä myös samoin kuin mustaa eli melkein kaikkeen. Löytyykö sinun vaatekaapistasi army- vihreää ? Rentoa perjantai-iltaa kamut !
Share:

16 kommenttia

  1. Eih, siis aivan täydellinen asu! Tuo paita on just sopivan löysä ja nuo housut tosi mageet. Olisikohan paitaa vielä nettikaupassa...? Mukavaa viikkistä, Sara!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun tykkäsit asustani :) Paita onkin juuri sen löysyyden takia aivan ihana ja tykkään myös siitä ettei se ole kuitenkaan kovin pitkä. En ole pitkään aikaan käynyt Mangon sivuilla, yritän vähän hillätä ostamista :)

      Kiitos samoin sinulle Marjukka !

      Poista
  2. Minulla on armynvihreät housut ja ne ovatkin vuosia vanhat mutta niin ihanat, rennot. Kauniin asukokonaisuuden olet loihtinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Army- vihreät vaatteet onkin juuri usein kivan rentoja. Kiitos SatuMaria :)

      Poista
  3. Tämä näyttää sun päälläsi niin hyvältä.

    VastaaPoista
  4. Kivalta näyttää!

    Mulla taitaa olla armyvihreää 2 takkia ja yksi mekko. Itse asiassa sen mekon voisikin kaivaa esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tara ! Army- vihreä mekko kuulostaa kivalta ja siitä saa hauskoja asuja uskoisin.

      Poista
  5. Ihana asu! Voisin pukea sen päälleni milloin tahansa! Inspiroivaa! Tarvitsisin asuusi itselleni ehkä vielä jonkun statement-kaulakorun, mutta sinulle tämä sopii tosi hyvin näin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että asuni inspiroi sinua ja voisit siihen myös pukeutua. Tässä nyt taas nähdään se kuinka simppelit jutut on usein niitä parhaita.Kumpa muistaisin sen. Statement-kaulakorun kanssa asu olisikin astetta coolimpi, mutta olen niin huono käyttämään koruja. Tähän pitäisi ihan panostaa, vaikka * koru joka päivä * viikko pukeutumisessa :)

      Poista
  6. Tää on ihan mun lemppari kaikista asuista, joita oot täällä paljastanu, tosi makee! Tykkään vihreistä housuista, itsellekin talvella ostin ja olen tosi paljon käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kannustavasta kommentistasi. Ehkä mun täytyy postailla enemmän näitä, ei niin mietittyjä asuja. Mäkin olen käyttänyt noita housuja tosi paljon, myös nyt blogin aikana, mitenköhän en ole niitä aikaisemmin tänne kuvannut ? Ovat nimittäin niin ihanat myös päällä.

      Poista
  7. Onpas kiva kokonaisuus. En ollut yhtään ajatellut, että voisin yhdistää vihreää ja raitapaitaa. Minulla on kahdet army-vihreät housut. Toiset on haettu Varustelekasta joten siis ihan (olikohan Saksan?) armeijan vihreät reisitaskuhousut. Ovat olaan ahkerassa käytössä kävelylenkkihousuina. Taskuihin menee hyvin avaimet ja musiikkisoitin ja kestävät kyllä ties mitä.

    Ostin myös H&Mltä saman vihreät pellavahousut. Vielä olen mennyt niissä kotona kun ulkona ei tarkene, mutta kyllä nekin ulkokäyttöön pääsevät kun kelit lämpenevät. Raitaneuleen yhdistäminen niihin on kyllä ehdottomasti kokeiltava. Sen verran kiva on tämä kokonaisuus.

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä army-vihreä toimii niinkuin musta eli siihen voi kivasti yhdistellä kaikkea.

      Mulla on kanssa toiset sellaiset vähän lököt army-housut, joissa on paljon taskuja ja käytän niitä juurikin kävelylenkeillä ja joskus salilla :)

      Pellavahousut onkin tosi mukavat kesällä ja kotikäytössä. Raitaneule ja sandaalit niin ovat täydellinen viileiden päivien asu.

      Kiitos samoin sinulle Dahlia !

      Poista
  8. Arvaa vaan kenellä oli tänään army-vihreät housut jalassa ; ) kiitos vinkistä, ehkä mäkin yhdistän ne seuraavalla kerralla raitapaidan kanssa. Nyt oli perustylsä valkoinen paitis ja ruskeat saappaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ;) Minusta valkoinen paitiskin on ihana army-vihreiden housejen kanssa.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig