sunnuntai 24. marraskuuta 2013

My autumn outfits

idkuva

Tein asukollaasin syksyn asuistani. Kesäasujen kuvien ollessa vähän liian pieniä, jaoin nyt asut ikäänkuin ryhmiin ja tein useampia kollaaseja. Alkusyksy oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, joten usein kuljin ilman takkia t-paidassa tai paitapuserossa. Syksyn ehdoton ykköshankinta oli Acnen farkut, jotka näkyvät varsin monessa kuvassa.


Kylmemmillä ilmoilla käytin takkia. Aika tasapuolisesti kaikkia mutta tänä syksynä nahkatakki ei kovin monta kertaa eksymyt päälle. Kenkinä varsin usein Pura Lopézin mokka korkkarit, toinen hvyä ostos. Ballerinat ja tennarit olivat myös usein valintani työaamuina, jos kävelyä oli tiedossa pivän mittaan. 


Neuleita käytin usein takin asemasta ja se olikin ehkä se tämän syksyn juttu. En muista milloin viimeksi olisin näin paljon käyttänyt pelkkiä neuleita ilman takkia. Hame oli alkusyksystä päällä varsin usein, niitäkin käytin ehkä enemmän kuin aikaisemmin. Johtuiko se sitten lämpimistä ilmoista vai mistä ?


Ja sitten rakas Zeepra takkini. Kuvissa se on yllä ensinmäistä ja viimeistä kertaa syksyn aikana. Usein päällä tämäkin ihastus. Ja moneen asuun sopiva. Itse pidin takista ehkä kuitenkin eniten tepparin, baltsujen ja farkkujen seurana.


Bleiseri oli  valinta silloin kun halusin pukeutua vähän asiallisemmin. En usko että tulisin toimeen ilman bleiseriä, sopii kaikkiin housuihin ja kenkiin. Ja pelastaa myös niinä päivinä kun pukeutumis inspis on vähän kateissa.


Ja viimeississä kuvissa näkyy jo pidempää takkia sekä tummia värejä. Musta pitkä trenssi eksyi päälle myös usein ja vielä useammin kultanappinen välikausitakkini. Villahuivikin näkyy jo näissä kuvissa. Ihanan aurinkoinen ja lämmin syksy on nyt takana ja ainakin itse olen valmis talveen ja talvipukeutumiseen. Mikä oli sinun syksyn käytetyin asu / vaate ? Entä teitkö jonkin erityisen hyvän ostoksen ? Suloista sunnuntaita !

Share:

18 kommenttia

  1. Tyyliä, tyyliä - voi, kunpa joskus oppisi pukeutumaan noin tyylikkäästi! Ja kunpa joskus vielä voisi tuollaisia korkkareita käyttää!
    Minun syksyn käytetyin asuste on tainneet olla maiharit - jostain syystä olen yksissä ja samoissa kengissä kulkenut aina kun vain on ollut töiden puolesta mahdollista;) Samoin mustat farkut - ne on ja pysyy. Ja töissä olen yrittänyt viettää villasukkapäiviä niin usein kuin mahdollista. Nyt on pakko sitten ryhdistäytyä - alkaa tulla noita glögitilaisuuksia ja kun työn merkeissä mennään, ei ihan voi röntöstellä;)
    Mukavaa sunnuntaita, Sara♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Korkkareilla kyllä saa asusta kuin asusta astetta tyylikkäämmän.

      Maiharit ja mstat farkut kuulostaa ihan hyvältä valinnalta näihin säihin ja villasukat on mukavat :) Glögitilaisuuksiin on kiva pukeutua villasukka päivien jälkeen.

      Kiitos. Ja kivaa alkavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  2. Ihanat noi vaaleatrenssi ja kulutetut farkut! Sä oot oikea tyylitaituri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkuista en varmaan osaisi luopua. Ja trenssi oli hyvä ostos. Kiitos :)

      Poista
  3. Vautsi! Upea kollaasi jossa on monta inspiroivan kaunista ja tyylikästä kokonaisuutta! Paljon kiitoksia, että jaksoit kollaasin tehdä!

    Syksyn suosikkini... jaa.. punaiset housut olivat huipppulöytö, kankaiset olisivat liian ohut jo. Ne varmaan ovat syksynh onnistunein ja käytetyin ostos. Siis laukkujen rinanlla tietenkin, mutta niistä ihanuuksista ei nyt voi pelkkinä syyshankintoina puhua, kun koko ajan niitä pidän ja käytän :)

    Aurinkoista sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Kollaaseja on kiva tehdä :)

      Sinun punaiset housut ovatkin kauniit ja pristäneet monia syksyisiä asujasi :) Hih, laukkuja ei lasketa, ne on ihan eri juttu ;)

      Poista
  4. Tosi tyylikkäitä kokonaisuuksia! Tykkään sun tyylissä eniten siitä juuri, että osaat yhdistellä niitä jo blogissa nähtyjä vaatteita aina uudestaan, jolloin tuntuu että koko asu on täysin uusi :) Ja niinhän se menee, ei aina jokaisessa asukuvassa voi olla pelkästään uusia vaatteita, vaan tämmöisistä postauksista inspiroidun kaikista eniten. Itse olen siinä nimenomaan todella huono ja siksi ehkä kauhean harvoin postailen asukuvia. Kun pelkään, että ne vaatteet on jo niin nähty. Tyylisi on kyllä uskomattoman hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi Minna ! Tulisi aika harvoin asukuvia, jos postailisin vain silloin kun kaikki on uutta ;) Tykkään yhdistellä uusia hankintoja jo olemassa oleviin juttuihin ja sillä periaatteella ostan myös uutta että sopivat vanhoihin. Minusta blogeissakin pitää esitellä vaatteita niinkuin niitä todellisuudessa käytämme, eli uusi takki on hyvä näyttää lukijoille monien eri asujen kanssa. Tälläisitä ausukuvista myös inspiiroidun itse eniten.

      Poista
  5. Onpas kivat kuvakollaasit! Olet kyllä aina niin tyylikkäänä ja nättinä :)

    VastaaPoista
  6. Sulla on kauniin klassinen tyyli, joka kuitenkin on ihan omalla tavalla persoonallinen. Asuissa on aina sitä jotain ihan omaa juttua. Hyvät farkut on kyllä monen asun perusta. Ja miten vaikea niitä just oikeanlaisia ja sellaisena myös pysyviä farkkuja onkaan löytää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. On hyvä pukeutua sellaisiin vaatteisiin, joissa itse viihtyy ja jotka jotenkin kuvastavat omaa persoonallisuutta. Farkut ovat kyllä jo klassikko pukeutumissa ja ah niin vaikeat löytää :)

      Poista
  7. Ihana katsella syksyn kollaasiasi. Sä olet niin klassinen kaunotar ja sun tyylisi on niin upea.

    VastaaPoista
  8. Tosi ihanaia asuja, mulle kelpaisi kaikki.

    VastaaPoista
  9. Upea kokoelma kauniista asuistasi. Näistä on tosi vaikea valita suosikkia, sillä tyylisi on tasaisen varma ja joka asussa on jokin kiva juttu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig