tiistai 26. marraskuuta 2013

Outfit from sunday

idkuva


Sunnuntain auskuvia. Pitkästä aikaa päätin pukeutua vihreisiin housuihini, joihin yhdistin lämpimän neuleen ja matalat nilkkurit, koska kävimme katsomassa joulukulkuetta ( kuvat edellisessä postauksessa ). Kaulaan kiedoin paksun neulehuivin ja pipokin oli mukana, se olikin myöhemmin illalla tarpeen. Ihania aurinkoisia ilmoja on meillä täällä Helsingissä ollut ja nyt odottelen jo lunta. Olisi mukava jos saisimme valkean joulun. Kivaa tiistaita !

Sweater Monki, coat Marc by Marc Jacobs, pants Stravidarius, ankle boots Tiger of Sweden, bag Chloé Marcie
Share:

12 kommenttia

  1. Onpas kaunis kokonaisuus, sopii rentoon vapaapäivään kyllä erinomaisen hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minulla ei ole oikeastaan eroa työ ja vapaa-ajan pukeutumisessa, voisin mennä samalla asulla töihin :) Joskus se on oikeastaan vähän tylsää . . .

      Poista
  2. Magee look, tykkään kovasti!! Etenkin pidän hiuksistasi ja siitä, miten aurinkolasit istuvat sinulle täydellisesti, tuoden samalla särmää koko lookiin :)

    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi :) Käytän aurinkolaseja aina kun aurinko vähän näyttäytyy, muuten siristelen silmiäni ;)

      Poista
  3. Ai että, tykkään tuosta rennosta tyylistäsi ;-D. Ja ihanat nuo turkikset ranteissa, ovatko ne hansikkaissa vaiko takissa?

    VastaaPoista
  4. Kivat nuo vihreät housut, mä niin tykkään kaikesta armyvihreästä :) Meillä lapset sanoivat, että tyhmää avata joulukalenterin luukkuja, jos ei ole lunta, mutta luulen etteivät suklaat lumen puutteessa syömättä jää ;) Mulle kyllä kelpaisi, että näin mentäisiin maaliskuulle saakka...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Army vihreä on kiva väri ja tuo vähän vaihteleua muuten tummiin asuihin :) Lumi on kaunista mutten toivo että talvi kestää monta kuukautta, pari viikkoa lunta riittäisi minulle ;)

      Poista
  5. Kiva asu ja myos edellisen postauksen joulukulkue on ihana lisa Helsingin joulunaikaan. Oko sita pidetty jo monta vuotta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Eiköhän joulukulkue ole jo traditio Helsingissä :)

      Poista
  6. Nuo sun hanskat, joissa on turkista, mä haluan just nyt ja heti!! Vai onko se turkis takissa? Mene ja tiedä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hanskat ne on :) Ovat myös omat suosikki asusteeni tällä hetkellä.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig