keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Getting ready



Lauantaina vietimme Tarun kutsumana bloggareiden yhteistä iltaa, joka alkoi hiusten laitolla ja meikkauksella Kamidassa. Kamida on kahden nuoren naisen Emilian ja Veeran kampaamo Kalevankatu 47. Tilat ovat ihanan valoisat ja avarat, joten mahduimme hyvin koko porukka sinne laittautumaan ja nauttimaan kuohuviinistä ja pienistä naposteltavista.




Saimme myös goodiebagit, jonka sisällöstä myöhemmin juttua. Päivän aikana ehdimme ihastella ja  lakata kyntemme Lumenen kevään uutuuslakoilla. Itse olen ihan totaalisen koukuttunut vaaleaan 45 Valkeat illat ja harmaaseen 56 Aamun tuoksua lakkoihin. Näitä kahta lakkaa olen käyttänyt viimeisen kuukauden aikana vaihdellen fiiliksen mukaan.




Meikkauksen ja kampauksien lomassa meillä oli mahdollsuus jutella ja nauttia Norexin tarjoamaa  Parés Balta kouhuviiniä sekä Chjokon herkullisia suklaapraliineja ja macaronseja. Nämä herkut veivät kyllä kielen mennessään ja tekivät tilaisuudesta vieläkin mukavamman.





Koska paikalla oli liuta bloggareita, oli kuvaajiakin yllin kyllin ja aina joku kulki kameran kanssa. Tunnelma oli päivän aikana rento ja oli kiva jutella muiden bloggareiden kanssa kuvaamisesta ja bloggaamisesta.
Asukuvien kanssa ei tällä kertaa tullut ongelmaa ja päivänasu kuvat ovatkin jo täällä blogissa. Niistä ja allaolevasta kuvasta kiitos Beauty of life.




Oman meikkini teki Sharon. Yhdessä hänen kanssaan ideoimme tummasilmäisen meikin, johon olin hurjan tyytyväinen. Itse meikkaan aina hyvin vähän ja käytän luomiväriä tuskin koskaan, joten näin voimakas meikki oli itselleni ihan uutta. Sharonilla on muuten tosi kiva pukeutumistyyli ja aina punaiset huulet,  kuten allaolevasta kuvasta näkyy.




Nämä kaksi viimeistä kuvaa on Valoon blogin Karoliinan ottamia. Karoliina on valokuvauksen opiskelija ja hän otti päivän aikana lukuisia kuvia. Tuossa ylemmässä kuvassa näkyykin kaunis kuvaaja työssään peilin kautta. 
Kamidan Emila laittoi hiukseni loiville kiharoille ja mietimme myös samalla, jos hiuksia leikkaisi lyhyemmiksi. Olen viime aikoina ihastellut niin lyhyttä kuin pitkääkin polkkaa. Omat hiukseni ovat aika ohuet ja lisäksi sivuilta huomattavasti lyhyemmät kuin takaa, joten tasaiseksi polkaksi leikkaus voisi olla ihan hyväkin ajatus. Kyllähän ne hiukset sitten kasvavat.

Kamidassa kaikille blogini lukijoille -20% alennus väri ja leikkaus-paketista tai kampaus ja meikki-paketista. Alennuksen saat mainitsemalla BGN ja se on voimassa 31.07.2015 asti 

Päivä oli kerrassaan upea ja jatkui vielä illanviettona Sokos Hotel Helsingissä. Kunhan saan kuvat käytyä läpi illankin osalta, niin juttu jatkuu vielä illanvietolla.
Kiitos kivasta päivästä kaikille mukana olleille bloggareille ja tietysti tämän kaiken järjestäneelle Tarulle

Kivaa keskiviikko-iltaa kamut !



Share:

10 kommenttia

  1. Voi miten ihana päivä! Tuohan olisi mahtava yhteistyö täällä keski-suomessakin toteuttaa! :)

    VastaaPoista
  2. Hiuksiasi ja meikkiäsi ihastelinkin jo instan puolella - kiharat olivat kivan näköiset ja meikki upea!
    Ja upeita naisia teitä siellä onkin ollut koko pieni armeija!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady <3
      Tälläiset tapahtumat on mukavia ja on kivaa tavata muita bloggareita :)

      Poista
  3. Aivan ihana päivä ja kyllä oli hauskaa <3 Ole hyvä kuvista ja niitä olikin hauska räpsiä! Kai tulee vielä ne "yhet kuvat" blogiini ;D.

    Kivaa päivää kaunotar!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa oli ja kiitos vielä kuvista <3
      Kyllä niistä ainakin joku tulee ;)

      Poista
  4. On kyllä tosi upea meikki! Kiharatkin näyttävät niin hyviltä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig