keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

I H O L L A



Tämän kesän ihonhoito suosikit ovat kaikki sattumalta valkoisissa pakkauksissa. Aika tyylikästä, eikö ? Iholla siis juuri nyt.

 Mia Höytön Ihana on nimensä mukainen päivävoide, joka soveltuu erityisesti meikin alle jätten iholle kauniin mattapinnan. Voide on kevyt, mutta silti hoitava ja kosteuttava. Saman sarjan Kaunis on puolestaan hellävarainen puhdistgeeli, joka puhdistaa sekä meikin että ihon epäpuhtaudet.

 Puhdistusgeelin jälkeen oma ihoni ei välttämättä tarvitse kasvovettä, mutta jos tuntuu, että meikkiä on vielä jäänyt olen käyttänyt Clinicaren EGF Extra Skin Rejuvenation Toner kasvovettä. Tätä käytän puhdistukseen ihan yksinään silloin, kun en ole meikannut. Silmänympärysvoide on saman sarjan Silky Eye Renewal Cream, joka nimensä mukaan on silkkimäisen kevyt voide herkälle silmänympärysiholle.

  Ultrasun Face Overnight Summer Skin Recovery Mask on ihanan viilentävä yön yli iholle jätettävä naamio. Ensinmäisen kerran tätä käyttäessäni ajattelin sen sotkevan tyynyn ja olevan jotenkin hankala. Naamio kuitenkin imeytyy iholle nopeasti ja aamulla kasvojen iho on ihanan pehmeä ja raikkaan oloinen. Täytyy myöntää, että olen jo vähän koukussa tähän. Ultrasun on aurinkosuoja merkki ja täytyy ehkä kokeilla myös muita tuotteita.

  Urtekram Coconut Hand Cream sisältää kookosta ja siinä on huumaava tuoksu. Voide jättää kädet ihanan pehmeiksi, muttei ole liian rasvainen. Kannattaa kurkata nuo Urtekramin sivut, sillä heidän tuotteensa ovat ekologisia ja luomua, sieltä saa siis myös ruokatuotteita.

 Vartalolle olen käyttänyt Estelle & Thildin Fresh Water Lily Body Butter, valkoisten kukkien tuoksua jättäen ihon silkkiseksi, kuivuu hetkessä sekä kosteuttaa 24 tuntia. Voide sopii kuivalle iholle ja sopii myös talvella käytettäväksi. Myös Estelle & Thildin tuotteet ovat orgaanisia ja sertifikoituja. Ja miten kauniit pakkaukset. Tätäkin kirjoittaessani ihastelen näitä tuotteita tuossa edessäni pöydällä. Hih, minusta taitaa olla tulossa kosmetiikka friikki .

Olisi kiva kuulla onko joku näistä tuotteista sinulle tuttu ? Entä millaiset ovat omat lemppari ihonhoito tuotteesi juuri nyt ?


* Osa tuotteista saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Ultrasun ja Mia Höytöt ovat tuttuja, tykkään kaikista tosi paljon. :) Oma ihonhoito on tällä hetkellä äärimmäisen yksinkertaista, sillä ihoni otti nokkiinsa, kun palasin aurinkolomalta tästä Suomen säästä, joten aloitin iholleni Essen puhdistavan "kuurin". Iho alkoi voimaan heti paremmin, joten sillä linjalla nyt jatketaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kuulostaa ikävältä. Onneksi löytyi tuote, jolla saat ihon taas kuntoon.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig