maanantai 5. syyskuuta 2016

WHAT I WORE



Trench coat Black Swan Fashion * // wool and silk knit COS // jeans Acne Studios // loafers Asos // bag Alexander Wang // sunnies Furla *

Asua viime viikon Tukholman reissulta. Turvallisesti kokomustassa. Lähdin matkaan vähän flussaisena ja kiireessä, joten mukaan tuli vain kahdet farkut ja kaksi neuletta. Mutta hei siitähän tulee jo neljä asua. Tukholmassa oli mielettömän kaunis ja aurinkoinen ilma, onneksi ei kuitenkaan mitenkään liian kuuma. COSin neuleen ostin kesällä alennusmyynnistä ja se on aivan ihana. Yläosa on villaa ja alaosa silkkiä, ihan kuin neule ja paitis yhdessä. Tästä vaatekappaleesta tulee varmaan alkusyksyn suosikki numero yksi. Ja kun muutkin asun osaset ovat omia lemppareitani, niitä jo tuhat kertaa blogissa nähtyjä, viihdyin tässä asussa. Ja matkallahan se on aika tärkeää, että voi keskittyä siihen matkasta nauttimiseen ja kaikkeen mitä ympärillä näkee. Reissusta tulossa vielä ihan oma postaus myöhemmin tällä viikolla. Mukavaa viikon alkua kaikille !

* Merkityt saatu blogin kautta


Share:

4 kommenttia

  1. Kiva asu ja toi neule varsinkin! Tykkään tuosta kerrostetusta tyylistä, musta selvästi eri materiaaleista ja eri pinnoilla tekee asusta mielenkiintoisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Neule on ihana, mukava päällä. Taidan kokeilla sitä myös nahkatakin kanssa.

      Poista
  2. Kaunis asu ja just mun lemppariväri ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig