perjantai 2. kesäkuuta 2017

NANSO AW17 sneak peak





Tuulisen, koleaan ja syksyiseltä tuntuvaan päivään sopii paremmin kuin hyvin kurkata Nanson syksyn mallistoa. Viikolla kävin heidän pressissään, jossa suunnittelija Noora Niinikoski kertoi mallistosta. Mallistossa on mustan ja harmaan lisäksi värejäkin, kaunista viininpunaista, ruskeaa, vihreää ja sinistä. Niin ja sitten myös sitä punaista. Yksivärisiä ja upeita printtejä. Selkeitä linjoja ja kauniita harkittuja yksityiskohtia. Arkeen ja vähän juhlaankin. Nansohan on tosiaan lähtenyt vahvasti uudistamaan brändiänsä ja se kyllä näkyi myös tässä mallistossa. Ihastuin.






Nanson syksyn malliston ensinmäiset vaatteet tulevat kauppoihin jo viikolla 33, viimeiset viikolla 44 sopivasti ennen juhlakauden alkua. Nanson vaatteita löytyy niin pienille kuin muodokkaammillekin,sillä  Nansolla on myös oma Plus-mallisto, jonka koot ovat D36-38 D56-58. 

Kurkkasimme myös samalla syksyn Vogue sukkahousuja. Kotimaisia, laadukkaita ja muodikkaita sukkahousuja, jota viimeistelevät asun. Itse bongasin ihania syksyn ja talven kylmyyteen sopivia sukkia. Tiedättehän niitä sellaisia, jotka vedetään koti-iltana jalkaan ja käperrytään sohvalle hyvän kirjan kanssa. 

Nanson syksyn mallistossa oli muutama kaunis harmaa neule, punainen mekko ( kyllä luit ihan oikein ) ja upea paitapusero herkällä kuviolla, joista ainakin joku täytyy käydä syksyn tullen nappaamassa omaan vaatekaappiin. Sitä ennen aion kuitenkin käydä kokeilemassa paria kesämallistosta ihastelemaani juttua. Helsingissähän Nanson myymälä on Mikonkatu 2 ja verkkokauppa löytyy tästä linkistä. Ovatko Nanson vaatteet teille tuttuja ? Rentoa perjantai-iltaa !


Share:

2 kommenttia

  1. Uudistunut Nanso kyllä ihastuttaa - ja itsekin olin täällä meillä päin kuuntelemassa, kun Noora Niinikoski oli kertomassa uusista tuulista. Kiva oli nähdä myös muita kuin trikoisia vaatteita. Yksi neule ja mekko ovat ostoslistalla. Ainakin;)
    Hyvää viikonloppua sinulle, Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös ihastunut Nanson uudistuneeseen ilmeeseen. Kauniita perusvaatteita, ihania neuleita ja upeita prittejä. Niin ja tietenkin sitä mustaa ;)

      Suloista sunnuntaita Lady <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig