tiistai 5. marraskuuta 2013

Outfit from last week

idkuva


Asukuvaa viime viikolta. Jonakin päivänä paistoi aurinko, koska olen käyttänyt aurinkolaseja ja pikkukenkiä. Pikkulaukun ja Zaran shopperin yhdistelmä on osottautunut hyväksi yhdistelmäksi työmatkoilla. Isoon laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen sateenvarjosta lähtien ja pikkulaukussa kulkee puhelin, avaimet ja lippu. Kätevää. Haaveissa onkin hankkia joku kiva pikkulaukku ja siitä teen lähiaikoina postauksen. En tosin tiedä yhtään minkä laukun seuraavaki ostaisin, ihania on niin monia. Onko sinulla laukkuhaaveita ?

Blouse KappAhl, sweater J.Lindberg, skirt and shopper from Zara, scarf Isabel Marant Étoile, coat Mango, sunnies Ray-Ban, loafers H&M, bag Vintage
Share:

24 kommenttia

  1. Kivasti näkyy pieni osa raitapaitaa, piristää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun paidan vilauttaminen helman alta on muotia taas . . .;)

      Poista
  2. Oletpas taas ollut tyylikkäänä liikentessä :) Sulla on aina niin hienoja aurinkolaseja, että syksyltä ostamatta jääneet omat yksilöt nyt kyllä kummittelee päässä... :( ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina ! Nyt olisi hyvä aika hankkia uudet lasit, ovat keväällä valmiina :D

      Poista
  3. Ihana asu! Ja nuo matalat kengät ovat kivat. Olen pikkulaukkujen ehdoton kannattaja. Ne ovat niin käteviä juuri lompakon, puhelimen ja avainten kanssa. Ja sitten isoon laukkuun ne isot kantamukset jos on tarpeen. Haaveilen kamelinvärisestä pienestä nahkalaukusta, jota voisi kantaa hihnassa. Vanha laukkuni alkaa olla kulunut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Nuo H&M nahkaiset loaferit ovat olleet positiivinen yllätys :) Pikkulaukku on kyllä kätevä, nyt vasta olen niistä innostunut. Joskus aikaisemmin tuli paljonkin käytettyä. Samoin, minunkin pikkulaukkuni kaipaisivat päivitystä :)

      Poista
  4. Minä tarvitsisin myös uuden yliolan menevän pikkulaukun. Koon pitäisi olla hiukan tuota sinun nykyistä isompi, jossa sinne mahtuisi myös isohko lompakko. Ja tukeva hihna.

    Käytän yleensä aina reissussa tuollaista yliolan pikkulaukkua. Se on aivan älyttömän kätevä, kun siitä on hankalampi pölliä mitään saatikka, että koko laukku lähtisi. Yleensä minulla on kanssa kannossa joku muukin laukku. Työmatkoilla usein jopa kaksi :)

    Itselläni on ollut pikkulaukkuna vuosikausia Longchamp, joka on muuttunut tosi nuhruiseksi. Olen kolmesti yrittänyt saada miehen hankkimaan minulle Coachin yliolan pikkulaukun, mutta aina on ollut värit loppu :( Itse olen ajatellut hiukan halvempaa mallia, koska kulutus on niin kova. Toisaalta olen kyllä vähän kuolannut kaveria pinkille Balenciagalleni - tosin petroolina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaveilen itsekin uudesta pikkulaukusta ja hieman tilavampi voisi olla kuin tämä kuvissa oleva. Yliolan kannettavat laukut ovat matkoilla käteviä, jää kädet vapaaksi muille tavaroille. Balencigalla on kyllä kauniita pikkulaukkujakin :)

      Poista
  5. Kyllä on kiva asu ja kuten Marja sanoi, kivasti tuo raitapaita piristää :)! Ihanan mallinen hame!

    Niin, kyllä tästä nyt täytyy laukkukaupoille päästä. Mä en jaksa enää...:) Mä olen alkanut miettimään tosissani, josko ostaisinkin pienemmän laukun, pärjäisin hyvin ja olisi kätevämpikin. Kun en tarvitse just tällä hetkellä (enkä varmaan muutenkaan ihan vähään aikaan) työkäyttöön reilun kokoista laukkua, miksi kantaa painavaa, isohkoa laukkua? Jos tämä nyt auttaisi rajaamaan vaihtoehtoja sitten ;). Nyt marisen tyytyväisyydestä, kun "keksin" tämän, heh.

    KIvaa tiistai-päivää Saralle! Ja innolla jään odottamaan wish bag-postausta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna !

      Hih, hyvä että keksit jonkun syyn ostaa uuden laukun :D Oikeasti, kyllähän arkeen sopivalle pikkulaukulle on käyttöä monissa tilanteissa . . .

      Kiitos. Katsotaan jos saisin jo viikonloppuna tehtyä wish bag postauksen :)

      Poista
  6. Aivan ihana takki sinulla! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulia ! Siksi se taitaa olla aika usein päälläni ;) Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  7. Sinulla on kyllä taito yhdistellä tyylikkäästi - ja tykkään kovasti tuosta Zaran shopperista - hyvännäköinen ja tarpeeksi iso;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Zaran shopperi on kyllä edelleen myös minusta kaunis ja todella tilava :)

      Poista
  8. Kaunis asukokonaisuus. Olen itsekin mieltynyt pienemmän ja isomman laukun yhdistelmään. Toimivalta näyttää tuo sinunkin "kombosi" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia. Olen yrittänyt pärjätä yhdellä laukulla ( usein kuitenkin mukana on kangaskassi ) mutta ehkä tämä kombo on kuitenkin työpäivinä toimivampi :)

      Poista
  9. Taas kerran ihana asu. Sulla taitaa olla kaikki asut ihania, ainakaan niitä muita ei ole täällä esitelty :) Kivaa tiistain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No en ole pikaisesti kaupassa käynti asuja kuvannut ( oliskohan ne niitä ei niin ihania ?). Yritän ostaa vaatekaappiini vain vaatteita, jotka sopivat jo siellä olevien kanssa yhteen sekä poimia kauden jutuista ne, jotka tuntuvat sopivan minulle. Yritysten ja erehdysten kautta tähän on päästy :D

      Kiitos.

      Poista
  10. Kivan klassinen asu! :) Etenkin tuo hame on ihana! Itse en uskalla enää laittaa ballerinoja, vaikka niistä tykkäänkin enemmän kun nilkkureista ja saappaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna Rosé ! Hame on Zaran alesta joskus napattu sovittamatta mukaan ja käytän yleensä tälläisiä klassisempia asuja silloin kun en kauheasti jaksa pohtia mitä pääleni laitan :) Mäkin olen käyttänyt paljon nilkkureita ja saappaita, pikkukengät laitoin kun viime viikolla yhtenä päivänä saappaat tuntuivat liian kuumilta . . .

      Poista
  11. Tyylikästä taas! Pitäisi kyllä itsekin pukeutua enemmän hameisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Olen opetellut käyttämään hameita ja nyt se jo sujuu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig